Nils Gustaf Malmbergin Sukuseura r.y.

Alla olevassa luettelossa on Sukuseuran hallitus toimikaudelle 2013-2014. Nimeä klikkaamalla näet henkilön yhteystiedot ja pääset lomakkeelle, jonka avulla voit lähettää suoraan sähköpostia kyseiselle henkilölle.

Nils Gustaf Malmbergin Sukuseura ry. 

Sukuseuran hallitus 2013-2014: 

1 Hilkka Stotesbury puheenjohtaja Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
2 Ilkka Malmivaara varapuheenjohtaja Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
3 Petri Koivurinne rahastonhoitaja Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
4 Sarianna Karpalisto sihteeri Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
5 Juha Laakso hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
6 Kerkko Luosto hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
7 Ulla Mansikkamäki hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
8 Iiris Vuorenmaa hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
9 Laila Parkkola hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.
10 Kaarin Taipale hallituksen jäsen Sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Jos haluat nähdä osoitteen, tulee Javascriptin olla päällä.

 
 
 
 
 
Nils Gustaf Malmbergin Sukuseura r.y.
Sukuseuran vaakuna
© 2008-2014 Nils Gustaf Malmbergin Sukuseura r.y.